Internet gids voor reizen

Sri Lanka
English Français Deutsch Nederlands Italiano Español

Sri Lanka > Actualiteit, pers en media

Dagelijkse locale pers (0/9)
Andere info on line (internationale bronnen) (0/15)
Radio en televisie (0/6)

6 januari 2017: Sri Lanka - Werken op de luchthaven van Colombo.

De belangrijkste landingsbaan van de internationale Bandaranaike luchthaven bij Colombo, Sri Lanka, zal worden gesloten voor renovatie van 08:30 tot 16:30 van 6 januari tot en met 6 april 2017. Dit veroorzaakt veranderingen van de internationale vluchtschema's, vertragingen bij de veiligheidscontrole en de check-in balies (deze zullen ook een uur voor vertrek gesloten zijn) en opstoppingen in het verkeer rond de luchthaven.

Begin juli 2016: Sri Lanka - Einde van luchtroutes naar Europa.

Sri Lanka Airlines zal binnnenkort de non-stop vluchten tussen de Bandaranaike Internationale Luchthaven van Colombo en de luchthavens van Parijs (begin november) en Frankfurt (eind oktober) stoppen. In april heeft Sri Lanka Airlines al de vluchten tussen Colombo en Rome gestopt. Voor de Europese reizigers naar Sri Lanka zullen de enige beschikbare non-stop vluchten de vluchten van Sri Lanka Airlines naar/vanuit London Heathrow, deze van KLM naar/vanuit Amsterdam, deze van NEOS naar/vanuit Milaan en in het seizoen deze van Austrian Airlines naar/vanuit Wenen en de vluchten van Thomson Airways (London Gatwick, Helsinki en Stockholm) zijn. Andere Europese vluchten naar Colombo stoppen in Doha of Abu Dhabi.

Mei 2016: Sri Lanka - Stortregens.

Gedurende tien dagen veroorzaakt de hevige regenval  - de zwarste in 25 jaar  - overstromingen en aardverschuivingen in het hele land. Verschillende wegen werden afgesneden. Honderdduizenden mensen moesten worden geëvacueerd. Ten minste honderd mensen zijn doden gevallen. De ministeries van buitenlandse zaken van Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben toeristen gewaarschuwd, voorzichtig te zijn. 


 

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2018 WillGoTo. Tous droits réservés.

Sri Lanka : Actualiteit, pers en media