Internet gids voor reizen

Turkije
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

Turkije > Reisdocumenten (visum en andere)

 eVisa Application Services 

Wanneer u op vakantie gaat naar Turkije, bent u verplicht om een visum aan te vragen. Tegenwoordig hoeft u geen uren meer in de wachtrij op het vliegveld te wachten. U kunt uw evisum namelijk heel makkelijk online bij eVisa Application Services aanvragen. Zelfs wanneer u niet in het bezit bent van een creditcard. Bij eVisa Application Services s kunt u namelijk ook betalen met: iDEAL, Bancontact/Mister Cash, Visacard, Mastercard of eMaestro. 

 

Waarom bij eVisa Application Services bestellen? 


Zoals boven genoemd biedt eVisa Application Services verschillende betaalopties, maar ook een Nederlandse klantenservice. eVisa Application Services is goed te bereiken per telefoon en e-mail voor al uw vragen omtrent het aanvragen van een visum voor Turkije. eVisa Application Services adviseert de klanten altijd om het visum uit te printen. Maar wanneer u niet in het bezit bent van een printer, biedt eVisa Application Services u ook de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs uw visum via post naar u op te sturen.
 

 

Ook heeft eVisa Application Services ingebouwde controles op het aanvraagformulier zodat de meest gemaakte fouten al voorkomen kunnen worden. eVisa Application Services controleert elke aanvraag handmatig. En komt eVisa Application Services toch nog een foutje tegen, neemt eVisa Application Services contact op met de klant om deze te bespreken voor het indienen van de aanvraag.
 

Mocht uw aanvraag onverhoopt worden afgewezen, stort eVisa Application Services het gehele aankoopbedrag weer terug op uw rekening.  

 

Wat kost een evisum voor Turkije bij eVisa Application Services? 

 

Bij eVisa Application Services kost een evisum € 25. Daarbij betaalt u de prijs van het visum die door de Turkse overheid is vastgesteld op een bedrag van US $ 20. Hier bovenop berekent de Turkse overheid een service fee van US $ 0,70 per (groeps-) aanvraag. Voor de bemiddelings- en administratiekosten vraagt eVisa Application Services een bedrag van € 12 per aanvraag. Ongeacht de wisselkoers hanteert eVisa Application Services altijd een vast totaalbedrag van € 12.  

 

Alle voordelen voor u op een rij:

  Nederlandse klantenservice 

  Verschillende betaalmogelijkheden 

  Handmatige controle op elke aanvraag 

  Ingebouwde controles op ons aanvraagformulier 

  De mogelijkheid om tegen kleine meerprijs uw visum op te laten sturen 

  Bij een afgewezen visum krijgt u gewoon uw geld terug. 

 

Overtuigd? Vraag dan nu uw visum aan door hier te klikken visum Turkije aanvragen!


Links

eVisum
eVisum, elektronisch aanvraagsysteem voor een visum van de Republiek Turkije.
Visum voor Turkije
Het visum voor de republiek Turkije is online aan te vragen en duurt ongeveer 5 minuten. Het visum Turkije kunt u afrekenen met iDEAL of Bancontact en wordt vaak dezelfde dag nog toegekend.
Informatie over visum voor Turkije
Visum informatie: de Nederlandse reizigers kunnen ook een regulier visum kopen bij binnenkomst in Turkije.
eVisa application Services
eVisa Application Services is een Nederlands servicebureau dat bij het aanvragen van een eVisum voor Turkije bemiddelt.
Snel visum Turkije aanvragen
Informatie over het verplichte visum voor Turkije. Tevens kunt u hier eenvoudig en snel uw visum aanvragen en betalen met iDEAL / Bancontact.
Vereiste reisdocumenten
Vereiste reisdocumenten (visum en andere) voor Belgen die naar het buitenland reizen: informatie van de Belgische Federale Overheidsdienst.
Vereiste reisdocumenten
Reisadviezen en informatie (met inbegrip van de vereiste reisdocumenten) per land voor de Nederlandse reizigers (informatie door het Nederlandse Ministerie van buitenlandse zaken).

Links in andere talen

                
(4)(2)(3)(1)

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2021 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

Turkije : Reisdocumenten (visum en andere)