Internet gids voor reizen

Iran
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

Iran > Toeristische informatie > Actualiteit, pers en media

Oktober 2018 - Iran: Visa apart van het paspoort.

Toeristen die Iran willen bezoeken moeten het visum bij de Iraanse ambassade in hun land blijven aanvragen. Maar, van nu af zullen de meesten van hen (met uitzondering van de onderdanen van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en sommige andere landen) het per e-mail (net als een e-visum) ontvangen en niet langer in de vorm van een annotatie en een zegel in hun paspoort. Dit paspoort zal dus geen sporen van hun bezoek aan Iran bevatten.

September 2017 - Iran: Online visum.

Iran heeft een website op het Engels opgericht, waarin reizigers elk type van visum naar Iran aanvragen kunnen. Deze site is bestemd o. a. voor reizigers die een officiële brief van uitnodiging gekregen hebben, maar ook voor toeristen die hun visum bij aankomst op de luchthaven van Teheran kunnen krijgen. Het wordt inderdaad aanbevolen dat ze zich vooraf op deze site registreren om de afgifte van het visum op de luchthaven te versnellen.

December 2015: Iran
- Nieuwe vluchten naar Iran.
 

In verband met de toekomende opheffing van het internationale embargo tegen Iran zullen meerdere westerse luchtvaartmaatschappijen routes naar Iran openen of heropenen. De internationale luchthaven Imam Khomeini in Teheran zal vanuit Parijs (luchthaven Roissy) door Air France vanaf 10 april 2016, vanuit Keulen/Bonn door Eurowings vanaf 29 maart 2016 en vanuit München door Lufthansa vanaf 15 april, 2016 (naast de huidige vluchten vanaf Frankfurt) bediend worden. Teheran zal ook met Kopenhagen door de Iraanse luchtvaartmaatschappij Mahan Air vanaf 3 maart 2016 verbonden worden. 

Vanaf 5 april 2016 opent Austrian Airlines een nieuwe route naar de luchthaven van Isfahan, een stad van werelderfgoed. Austrian Airlines die al vluchten tussen Wenen en Teheran biedt, is de eerste westerse luchtvaartmaatschappij die een route in Iran buiten Teheran opent.


 

Links in andere talen

    
(1)

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2020 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

Iran : Actualiteit, pers en media, Iran kranten, Iran gids voor reizen en toerisme