Internet gids voor reizen

International
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

International > Vervoermiddel > Vliegtuig > Vliegtickets en prijsvergelijking

De luchtvaartmarkt is zeer concurrerend. Hieronder vindt u een selectie van betrouwbare websites die de prijzen van de verschillende luchtvaartmaatschappijen vergelijken en die u de mogelijkheid geven, om online het goedkoopste vliegticket met onmiddellijke bevestiging te boeken. Dit is eenvoudig, snel en veilig.

Een betrouwbare site gebruiken is niet genoeg om de goedkoopste vlucht te vinden. U moet ook onder andere uw vliegticket vroeg boeken en, als mogelijk, flexibel inzake uw reisdatum zijn. Zie hier verdere tips.

Met betrekking tot flexibiliteit biedt de Amerikaanse en niet-commerciële website "ITA matrix airfare search" een zeer nuttige zoekfunctie ("See calendar of lowest fares"), waarmee u het goedkoopste tarief gedurende een periode van 30 dagen krijgt. Deze pagina is ook hieronder opgenomen.

Bij al deze websites omvatten de vliegtickets de vluchtprijzen, de belastingen en de luchthavenkosten. Dit is verplicht in de Europese Unie. Maar, er kunnen toeslagen zijn, vooral bij de lagekostenluchtvaartmaatschappijen. Want deze bieden alleen tegen betaling diensten zoals bagage, voeding, keuze van de zitplaats en andere.

Daarom zijn deze lagekostenluchtvaartmaatschappijen niet (of niet volledig) opgenomen in de vergelijkingssites, behalve bij Skyscanner. Als u met dergelijke Lagekostenmaatschappijen reizen wilt, dient u vaak hun website te bezoeken. Bovendien vliegen de lagekostenluchtvaartmaatschappijen soms naar regionale luchthavens, die ver van uw bestemmingsstad kunnen zijn (Lees daarover dit interessante artikel in het Engels of het Frans).

Omdat de lagekostenluchtvaartmaatschappijen nochtans zeer succesvol zijn, beginnen andere luchtvaartmaatschappijen ook toeslagen voor bepaalde diensten zoals bagage te berekenen. Daarom voorzien Expedia en Ebookers u van informatie over deze toeslagen naast de vluchtgegevens (Zie “Info over bagagekosten” bij Expedia en "Bagage toeslagen" de bij Ebookers).


Links

Vergelijk vliegtickets en boek de goedkoopste vluchten op Skyscanner.
Supersaver - Vliegticket overzicht inclusief alle toeslagen.
Expedia
Bij Expedia stel je eigen reis samen naar wereldwijde bestemmingen.
ITA Matrix airfare search
Vluchtzoekmachine in het Engels. Alleen vergelijking, geen verkoop. Gebruik de zoekoptie "See calendar of lowest fares" om de goekoopste reisdag binnen een tijdperk van 30 dagen te vinden. De low-cost-maatschappijen zijn niet in de vergelijkingen opgenome
De goedkoopste vliegtickets vinden
Tien tips om de goedkoopste vluchten te boeken. Met ongeveer 3 miljard vliegpassagiers jaarlijks in de wereld is de markt van vliegtickets een enorme business. Het is de moeite waard te weten hoe u de goedkoopste vliegtickets kunt vinden.
Europese Commissie
Rechten van vliegtuigpassagiers: verplichtingen van de luchtvaartmaatschappijen tegenover hun passagiers en informatie voor consumenten die dieren op reis meenemen.
Europese Commissie
Lijst van luchtvaartmaatschappijen met een exploitatieverbod in de Europese Unie.

Zie ook

International > Accommodatie > Hotelreservering - Hotelboeking

Links in andere talen

                    
(35)(26)(15)(10)(16)

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

Klik hier voor vorige pagina


Low-cost carriers


easyjet (u2)

ryanair (fr)

Vueling

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2020 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

International : Vliegtickets en prijsvergelijking, goedkoopste vluchten, gids voor reizen en toerisme in de hele wereld.