Internet gids voor reizen

Vietnam
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

Vietnam > Toeristische informatie > Actualiteit, pers en media

Februari 2017: Vietnam - Lancering van de e-visum systeem.

Zoals verwacht heeft Vietnam een systeem van e-visum tegen de prijs van $ 25 voor een verblijf van maximaal 30 dagen ten gunste van de burgers van 40 buitenlandse landen met inbegrip van Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Duitsland, Italië en Spanje ingevoerd. Landen zoals België, Nederland, Canada en Zwitserland delen niet in dit systeem. De eerste dagen was het systeem echter buiten dienst.

Aan de andere kant zijn de burgers van sommige landen waaronder Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië en Spanje vrijgesteld van visum, als hun verblijf niet meer dan 15 dagen bedraagt. Vietnam hoopt 11,5 miljoen buitenlandse bezoekers in 2017 te ontvangen.

11 december 2016: Vietnam - Visum.

Vietnam is van plan om een e-visum systeem met ingang van februari 2017 in te voeren. Vervolgens zullen de buitenlanders in staat zijn, om online een visum geldig voor een maximum van 30 dagen te krijgen. Door diverse maatregelen wilVietnamde komst van de toeristen vergemakkelijken. De vrijstelling van de visumplicht voor burgers uit het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje en Duitsland als hun verblijf niet meer dan 15 dagen bedraagt werd al tot 30 juni 2017 verlengd.


Links in andere talen

    
(5)

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2020 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

Vietnam : Actualiteit, pers en media, Vietnam kranten, Vietnam gids voor reizen en toerisme