Internet gids voor reizen

Cambodja
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

Cambodja > Toeristische informatie > Actualiteit, pers en media

Februari 2018 - Cambodja: Nieuw National Marine Park.
 
De regering van Cambodja heeft net de Koh Rong archipel gelegen op de hoogte van de badplaats Sihanoukville de status gegeven van een nationaal marien park om het ecosysteem te behouden en een verantwoord toerisme te bevorderen. Het Marine National Park, het eerste in Cambodja, beslaat 52.448 hectare en omvat 7 eilanden, waaronder Koh Rong, Koh Rong Samloem, Koh Kon en Koh Toch. De archipel ontvangt een groeiend aantal bezoekers.

Februari 2017: Cambodja - Stijgende prijzen.

Ingang tot diverse toeristische plaatsen in Phnom Penh wordt duurder: van $ 6,25 tot $ 10 voor het Koninklijk Paleis van Phnom Penh en $ 3 tot $ 5 voor het Genocide Museum. Zoals reeds aangekondigd zijn ook de ticketprijzen van Angkor Wat bijna verdubbeld.

Augustus 2016: Cambodja - Stijging van de ticketprijzen van Angkor Wat.

Vanaf 1 februari 2017 zal de prijs van de tickets voor een bezoek aan het tempelcomplex van Angkor Wat, een Werelderfgoedsite van Unesco in Cambodja, fors verhogen: van $ 20 tot $ 37 voor een dag, van $ 40 tot $ 62 voor 3 dagen en van $ 60 tot $ 72 voor 7 dagen. Het bezoek blijft gratis voor de Cambodjanen. In 2015 bezochten meer dan 2 miljoen toeristen Angkor Wat.

Juli 2016: Cambodja - Fatsoenlijke kleding vereist.

Vanaf 1 augustus 2016 mogen die mensen die niet behoorlijk (schouders en knieën bedekt) gekleed zijn, niet langer de tempels en religieuze monumenten van Cambodja bezoeken.

Mei 2016: Cambodja - Angkor Wat.

Het ticketbureau van de site van Angkor, dat aan de hoofdingang gelegen was, werd verplaatst dicht bij het Panorama Museum van Angkor. Bovendien mogen auto's en bussen niet meer in de buurt van Angkor Wat. Het Panorama Museum van Angkor is het Museum, dat de deuren op de site van Angkor in december 2015 met de financiële steun ($ 24 miljoen) van Noord-Korea opende. Dit museum omvat vooral Noord-Koreaanse schilderijen over de geschiedenis van het Khmer volk, modellen van de tempels en een bioscoopzaal. Tot nu toe is het succes van dit museum vrij gemengd. Dit museum mag niet met het Nationaal Museum van Angkor in Siem Reap verward worden. 


 

Links in andere talen

        
(4)(1)

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2020 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

Cambodja : Actualiteit, pers en media, Cambodja kranten, Cambodja gids voor reizen en toerisme