Internet gids voor reizen

Singapore
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

Singapore > Toeristische informatie > Actualiteit, pers en media

Medio maart 2016: Wereld - De beste luchthavens in 2016.

Volgens de ranglijst van de beste luchthavens die jaarlijks door het Britse onderzoekbureau SkyTrax op basis van de beoordelingen van de passagiers opgesteld wordt, is de Internationale luchthaven Changi in Singapore tot ’s werelds beste luchthaven voor het vierde jaar op rij benoemd.

Afgezien van de luchthaven van München die met de derde plaats de hoogst geklasseerde Europese luchthaven is, bevinden de beste luchthavens zich in Japan en in andere Aziatische landen: in volgorde, de luchthavens van Seoel Incheon, Tokyo Haneda, Hong Kong en Chubu Centrair Nagoya (Japan).

De luchthavens van Zürich en London Heathrow zijn respectievelijk op de zevende en achtste plaats. De luchthaven van Osaka Kansai (Japan) eindigde op de negende plaats. Deze van Doha Hamad in Qatar is de tiende luchthaven op de ranglijst en de enige van het Midden-Oosten in de top 10. Geen Amerikaanse luchthaven is gevonden onder de beste tien luchthavens. De luchthaven van Vancouver in Canada is op de 14e plek te vinden.


 

Links in andere talen

        
(4)(1)

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2020 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

Singapore : Actualiteit, pers en media, Singapore kranten, Singapore gids voor reizen en toerisme