Internet gids voor reizen

Nieuw-Zeeland
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

Nieuw-Zeeland > Toeristische informatie > Actualiteit, pers en media

Juni 2018 - Nieuw-Zeeland: Toeristenbelasting.

De autoriteiten van Nieuw-Zeeland kondigen de invoering, vanaf mei 2019, van een belasting van NZ $ 25 tot NZ 35 (€ 15 tot 21) ten laste van elke buitenlandse bezoeker, met uitzondering van de kinderen jonger dan 2 jaar en de burgers van het Pacific Islands Forum (waaronder Australië, Kiribati, Cookeilanden, Samoa en Fiji) aan. Ze kondigen ook een verhoging van de huur van kampeerplaatsen op verschillende trekkingpaden en, vanaf november 2018, deze van de prijs van het visum aan.

Deze maatregelen beogen buitenlandse toeristen te betrekken bij de financiering van de infrastructuur van het land en de bescherming van het milieu. Het toerisme in Nieuw-Zeeland groeit sterk. In de afgelopen 12 maanden heeft het land, dat een bevolking van 4,7 miljoen inwoners heeft, 3,8 miljoen buitenlandse bezoekers verwelkomd.

14 november 2016: Nieuw-Zeeland - Aardbeving.

Op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland vond een aardbeving met een magnitude van 7,8 op 14 september ongeveer 90 km ten noorden van Christchurch plaats. Er zijn ten minste twee doden. Honderden toeristen en bewoners werden geëvacueerd. De schaden zijn zeer belangrijk. In februari 2011 zijn 166 bij een aardbeving van magnitude 6,3 in de streek van Christchurch om het leven gekomen. Een aardbeving van magnitude van 7.0 vond plaats in hetzelfde gebied in september 2010.


Links in andere talen

    
(3)

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2021 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

Nieuw-Zeeland : Actualiteit, pers en media, Nieuw-Zeeland kranten, Nieuw-Zeeland gids voor reizen en toerisme