Internet gids voor reizen

Canada
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

Canada > Toeristische informatie > Actualiteit, pers en media

December 2016: Canada - Nationale parken.

Toegang tot alle nationale parken, nationale mariene beschermde gebieden en nationale historische sites in Canada zal gratis in 2017 zijn om de 150ste verjaardag van de onafhankelijkheid van het land te vieren. De toegangskaart voor al deze parken in 2017 kan gratis op de website van de Canadese nationale parken besteld worden gratis. De jaarlijkse toegangskaarten die in 2017 tot vervaldag komen, worden gratis voor een jaar verlengd.

September 2016: Canada - Verder uitstel van de elektronische reisvergunning (eTA).

Voor een tweede keer stelt Canada de invoering van de elektronische reisvergunning (eTA). Deze regeling die eerder vergelijkbaar met de Amerikaanse ESTA is, zal vanaf 10 november 2016 in plaats van 30 september 2016 verplicht worden. Volgens dit systeem moeten de buitenlandse onderdanen (met inbegrip van de Europeanen) die van de visumplicht zijn vrijgesteld, zich online registreren vóór hun aankomst in de Canada

Maart 2016: Canada - Uitstel van de elektronische reisvergunning (ETA).

De invoering van de elektronische reisvergunning (Electronic Travel Authorization) die op 15 maart gepland was, is tot 15 september uitgesteld.

Alle mensen die naar Canada per vliegtuig reizen, zullen verplicht worden, zo een elektronische reisautorisatie (ETA) te krijgen: toeristen, zakenmensen, studenten of gewoon transit-reizigers. Amerikaanse burgers en alle reizigers met een geldig visum zijn van de elektronische reisvergunning vrijgesteld. De reisvergunning is geldig 5 jaar.

November 2015: Canada - Afschaffing van de visumplicht voor Mexicanen.

De Canadese premier, Justin Trudeau, heeft zich ertoe verbonden, de Canadese visumplicht voor Mexicaanse burgers te verwijderen. In 2009 werd deze visumplicht ingevoerd om de toestroom van Mexicaanse vluchtelingen in Canada te verminderen.

30 juli 2015: Canada - Electronic Travel Authorization (ETA). 

Vanaf 15 maart 2016 zullen de burgers van 58 landen die geen visum voor Canada nodig hebben, online een Electronic Travel Authorization (ETA) moeten aanvragen. De Canadese toelating ETA is vergelijkbaar met het systeem ontwikkeld voor de reizigers in de Verenigde Staten en Australië. 

6 juni 2015: Canada - Nieuwe snelle verbinding tussen Toronto Pearson International Airport en het stadscentrum. 

Union Pearson Express is de nieuwe snelle spoorwegdienst tussen de internationale luchthaven Toronto Pearson en Union Station in het stadscentrum. Het treedt in werking op 6 juni 2015, ongeveer een maand vóór de opening van de 17e Pan-Amerikaanse spelen die van 10 tot 26 juli 2015 in Toronto plaatsvinden zullen. Union Pearson Express rijdt elke 15 minuten met een reistijd van 25 minuten. De internationale luchthaven van Toronto Pearson International is de drukste luchthaven in Canada.


 

Links in andere talen

                
(11)(8)(1)(1)

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2020 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

Canada : Actualiteit, pers en media, Canada kranten, Canada gids voor reizen en toerisme