Internet gids voor reizen

Peru
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

Peru > Toeristische informatie > Actualiteit, pers en media

September 2017 - Peru: Bezoek van Machu Picchu.

In tegenstelling tot vorige jaren zullen de toegangsrechten tot Machu Picchu via de Inca Trail voor 2018 volledig op 1 oktober 2017 toegewezen worden. Aangezien het aantal bezoekers beperkt is, boek nu uw reis als dat u betreft.

Juli 2017 - Peru: Toegang tot Machu Picchu.

Om het aantal bezoekers te verminderen die op de archeologische site van Machu Picchu aanwezig zijn, treedt een nieuwe bezoekersregeling in werking op 1 juli 2017. De bezoeken zullen in twee toegangstijden geschieden: van 6 tot 12:00 uur en van 12:00 tot 17:30 uur. Bezoekers kunnen 4 uur (maar niet meer) op de site van de Inca citadel ongeacht de tijd van binnenkomst blijven. Wie zou willen verblijven de hele dag zal moet twee toegangstickets kopen.
Daarnaast werden drie toegangspaden vastgesteld. De bezoekers moeten met een officiële gids vergezeld gaan en de groepen worden tot 20 deelnemers beperkt.

Het totale aantal bezoekers is begrensd (3,267 bezoekers in de voormiddag en 2,673 in de middag). Het meenemen van voedingsmiddelen, drankjes en alcohol evenals het gebruik van muziekinstrumenten, camera met statief of selfie stick worden geregeld (verboden, tenzij voorafgaande toestemming is verkregen).

Het jaarlijkse aantal bezoekers aan Machu Picchu is van 200.000 in 1987 tot 1.200.000 in 2014 gestegen en bedreigde het voortbestaan van de site.


Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2020 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

Peru : Actualiteit, pers en media, Peru kranten, Peru gids voor reizen en toerisme