Internet gids voor reizen

Verenigde Arabische Emiraten
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

Verenigde Arabische Emiraten > Toeristische informatie > Actualiteit, pers en media

Begin april 2016: Verenigde Arabische Emiraten - Nieuwe belasting bij de luchthavens van Dubai.

Vanaf 1 juli 2016 zal elke passagier die vanaf Dubai vliegt of in Dubai overstapt, een belasting van 35 dirham (ongeveer € 8,50) betalen. Cabinepersoneel en kinderen jonger dan twee jaar zijn van de belasting vrijgesteld. De belasting zal in het tarief van de vliegtickets worden opgenomen. In 2015 onthaalde de belangrijkste luchthaven van Dubai 78 miljoen passagiers, grotendeels passagiers in doorvoer bij intercontinentale reizen. Na de jongste uitbreiding is de luchthaven voor 90 miljoen geschikt. Een tweede luchthaven, de luchthaven Al-Maktoum, opende de deuren in 2013.

Na de daling van de olie-inkomsten van de Verenigde Arabische Emiraten werden andere belastingen onlangs in Dubai ingevoerd, waaronder één op bepaalde lokale diensten voor de financiering van de bouw van het Museum van de Toekomst en een andere op hotel overnachtingen voor de financiering van de Expo 2020.


Links in andere talen

                
(2)(1)(1)(1)

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2020 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

Verenigde Arabische Emiraten : Actualiteit, pers en media, Verenigde Arabische Emiraten kranten, Verenigde Arabische Emiraten gids voor reizen en toerisme