Internet gids voor reizen

Uganda
English FranÁais Deutsch Nederlands Italiano EspaŮol

Uganda > Toeristische informatie > Actualiteit, pers en media

Juli 2016: Oeganda - Verandering van het tarief van het visum.

Vanaf 22 juli 2016 heeft Oeganda de kosten van het eenvoudige visum gehalveerd: van $ 100 tot $ 50. Een jaar geleden werden deze kosten verdubbeld. De andere visumkosten (meerdere ingangen of doorvoer) blijven onveranderd: van $100 à 200 volgens het geval. Een toeristenvisum voor Oost-Afrika dat voor Kenia, Oeganda en Rwanda voor een periode van 3 maanden geldig is, is tegen een prijs van $ 100 beschikbaar. Maar, in tegenstelling van het visum voor alleen Uganda, kan het niet verlengd worden of door zakenlieden gebruikt worden.

Vanaf 1 augustus 2016 moeten de buitenlandse toeristen de geëiste reisdocumenten (visum van de ambassade of toestemming van Oeganda door het elektronische systeem van het E-visum) gekregen hebben alvorens ze in Oeganda aankomen. Meer dan 1,2 miljoen toeristen bezochten Oeganda in 2015.

Juni 2016: Oeganda - Lancering van het E-visum.

Vanaf juli 2016 stelt Oeganda een E-visum systeem in werking. Dit elektronische aanvraagsysteem voor visum en werkvergunningen zouhet verkrijgen van deze documenten gemakkelijker maken, vooral voor burgers van landen waar er geen Ambassade van Oeganda is.


Links in andere talen

    
(2)

Dezelfde rubriek voor een andere bestemming

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2020 WillGoTo. Tous droits rťservťs.

Uganda : Actualiteit, pers en media, Uganda kranten, Uganda gids voor reizen en toerisme