Internet gids voor reizen

Een link toevoegen


    Toegelaten sites  
  • Enkel de sites die betrekking hebben op de thema’s die in de WillGoTo gids worden behandeld, zijn toegelaten. 

  • WillGoTo behoudt zich het recht voor om een aangeboden site te weigeren. In het bijzonder worden sites in opbouw en sites met een inhoud die vooral bestaat uit affiliatie programma's of reclame, evenals linkpagina’s, niet aanvaard. 

  • De links in de WillGoTo gids worden gesorteerd op basis van hun taal. Een meertalige  site kan aangemeld worden in de verschillende betrokken talen. WillGoTo behoudt zich het recht voor om deze slechts in één taal of met dezelfde URL in meer talen op te nemen. Geef ons de beschrijving van de link in de gewenste talen. 

  • Een site betreffende verschillende landen kan onder elk land worden genoteerd. Er zal echter een prijstoeslag worden gevraagd naargelang van het aantal geplaatste links. Meld de site maar één keer aan en noteer, zonder verbintenis, uw verzoek of uw opmerkingen in het formulier hierna. 

  • WillGoTo behoudt zich het recht voor om de linkbeschrijving bij te werken en de site in een andere categorie onder te brengen

  • Voor elke andere vraag kunt u terecht bij WillGoTo.  

  Inschrijvingsvoorwarden   

Een site wordt aan de Willgoto gids toegevoegd in ruil voor de plaatsing, op uw site, van een link naar Willgoto (kosteloze linkuitwisseling) ofwel met eenmalige betaling van 20 euro (inschrijving tegen betaling).

  • Bij uitwisseling van links gelieve de link naar Willgoto op uw site te plaatsen alvorens deze aan te bieden. Maak, zo u wenst, gebruik van onze Html-codes die hier tot uw beschikking zijn.
  • Bij een inschrijving tegen betaling gebeurt de betaling van 20 euro, naar uw keuze, met kredietkaart op de beveiligde site van Paypal of via bankoverschrijving op de rekening van Willgoto:

Willgoto sprl
Avenue chant d’oiseaux, 22
B-1310 La Hulpe
België

Bank : Fortis Bank België, te 1.000 Brussel (België)
IBAN:    BE38 0014 1919 4872                    
BIC:   GEBABEBB
Vermeld het adres (URL) van uw site in uw mededeling.

Als u gevestigd bent in de Europese Unie wordt de BTW (taks) van 21 percent enkel toegevoegd bij het te betalen bedrag als u geen BTW-nummer heeft of als u in België gevestigd bent.

In alle andere gevallen is de taks niet verschuldigd.

  Een site toevoegen   

Kies de gewenste inschrijvingswijze: de gratis ruil van links of de betalende inschrijving. Bij een ruil van links plaatst u eerst de link naar Willgoto op uw site.

Daarna vult u het formulier hieronder in en stuurt u het toe.

Klik op het gewenste formulier :

FORMULIER

Kosteloze linkuitwisseling

FORMULIER

Inschrijving tegen betaling

 

Over Willgoto- AdverterenEen site aanmelden - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen - Uw startpagina -  Link naar Willgoto - Home

Copyright © WillGoTo. Alle rechten voorbehouden.

 

 

Willgoto Multilingual, Willgoto English,Willgoto Français, Willgoto Deutsch, Willgoto Italiano, Willgoto Español, Willgoto Nederlands . Mauritius, Réunion, Seychellen, Malediven, Sri Lanka, Comoren, Madagaskar, Mayotte, Zanzibar, Nepal , Spanje, Frankrijk, Italië, Mexico,