Internet gids voor reizen

International
English Français Deutsch Nederlands Italiano Español

International > Nieuws voor reizigers in de hele wereld in 2018

Nieuws in het kort voor reizigers in de hele wereld.                     Delen

Ter aanvulling van onze artikelen en onze online reisgidsen (vooral op het Engels en het Frans) melden we hier goed en slecht nieuws dat nuttig voor reizigers in verschillende delen van de wereld kan zijn. Dit omvat ook informatie over bepaalde praktische veranderingen (bijvoorbeeld betreffende de geëiste reisdocumenten) en nieuwigheden in de luchtvaartmarkt. Nieuws en andere nuttige inlichtingen worden toegevoegd telkens nodig. Lees deze pagina zo vaak als nodig.

Januari 2018 - Congo Brazzaville: Online visum

De Ambassade van de Republiek Congo (Brazzaville) in Parijs heeft juist online een website geopend, om online een visum aan te vragen. De betaling kan via Paypal worden gedaan. De site is alleen op het Frans.

Januari 2018 - Oman: Nieuwe officiële website voor toerisme.

Toerisme in Oman is in volle ontwikkeling. De minister van toerisme in Oman heeft zojuist een nieuwe uitgebreide website online gezet voor toeristen die van plan zijn, naar het Sultanaat te reizen. Hij heeft ook de opdrachten uitgebreid, die aan het Oman Tourism Development Company (Omran) worden toevertrouwd.

December 2017 - Rusland: geen visum vereist voor het FIFA wereldkampioenschap voetbal.

De voetballiefhebbers die naar Rusland willen reizen om de wedstrijden van het wereldkampioenschap 2018 bij te wonen, zijn van het Russische visum vrijgesteld op voorwaarde dat zij een FAN-ID, een geldig legitimatiebewijs evenals het ticket voor de wedstrijd (of een document om het te krijgen) hebben.

De FAN-ID is de kaart die de toeschouwers van de WK 2018 wedstrijden moeten hebben om toegang tot de stadions te krijgen. Om de FAN-ID te krijgen, moeten ze eerst een ticket voor het FIFA wereldkampioenschap kopen en dan zich op de officiële website www.fan-id.ru of in een FAN-ID distributiecentrum inschrijven.

Anders kunnen ze een toeristenvisum (of een privé-visum als ze vrienden of bloedverwanten in Rusland hebben) aanvragen. Lees verder

December 2017 - Egypte: E-visum.

Egypte heeft officieel de invoering van een elektronisch visumsysteem aangekondigd. Maar, de website die momenteel in de resultaten van Google daaromtrent weergegeven wordt, is niet de site bestemd voor dit doel. U vindt hier de officiële website voor een aanvraag van een elektronisch visum voor een toeristische reis naar Egypte. Lees verder

Voor het nieuws van het jaar 2017, klik hier.
Voor het nieuws 2016, klik hier.
Voor het nieuws 2015, klik hier.


 

Links

Terug naar de vorige pagina
Terug naar de hoofdpagina Willgoto.

Links in andere talen

            
(2)(2)(2)

AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2018 WillGoTo. Tous droits réservés.

Reisnieuws van het jaar 2018. U vindt hier nieuws dat nuttig voor reizigers in verschillende delen van de wereld in 2018 kan zijn.