Internet gids voor reizen

Balearen (Spanje)
English Français Deutsch Nederlands Italiano Español

Balearen (Spanje) > Accommodatie > Villa te koop op Menorca

Villa te koop op Menorca.

Menorca.
 
Op Menorca, een van de meest aantrekkelijke Balearen, leven mensen in harmonie met de natuur. Tijd op Menorca heeft een serener tempo.

Het eiland is een klein stukje paradijs. Het is vooral bekend om zijn culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Vanwege zijn sleutelpositie in de Middellandse Zee is Menorca al eeuwenlang de ontmoetingsplaats van verschillende culturen. Voor de Spanjaarden controleerden de Minoïanen van het oude Kreta, de Romeinen, de Arabieren, de Britten en de Fransen het eiland op verschillende tijden en lieten vele sporen achter.

Het eiland herbergt verschillende megalithische stenen monumenten en heeft een rijk cultureel erfgoed. Traditionele zomerfestivals, namelijk de zogenaamde fiestas (traditionele paardenshows), worden in elke stad van Menorca gehouden. Ze zijn erg populair. Op de kalender vindt het eerste van deze feesten, het Sant Joan-feest, in Ciutadella in de tweede helft van juni plaats, terwijl de laatste fiestas, Mare de Déu de Gràcia en Sant Nicolau, begin september in respectievelijk Maó en Es Mercadal worden gehouden.

De ongerepte natuur is de belangrijkste toeristische trekpleister van Menorca. Naast zon, zandstranden en kristalhelder water, biedt Menorca natuurparken (in het bijzonder het Natuurpark van S'Albufera des Grau), hoge kliffen, zeereservaten, prachtige landschappen en een rijk landelijk gebied. Menorca is door UNESCO uitgeroepen tot biosfeerreservaat sinds 1993 vanwege de grote verscheidenheid aan habitats die het eiland omvat.

Menorca is een geweldige plek voor buitenactiviteiten op het land (wandelen, fietsen, paardrijden, golfen en nog veel meer) en op de zee (zeilen, surfen, boottochten en meer). Het is ook een favoriete bestemming voor vogelaars. Het lange-afstand-wandelpad Camí de Cavalls (GR 223) is waarschijnlijk de beste manier om zowel de natuurlijke als culturele aspecten van Menorca te ervaren. Het is een 186 km lange wandelroute die rond het hele eiland loopt.

Menorca is verdeeld in acht gemeenten.  De twee belangrijkste steden zijn Ciutadella de Menorca in de westkant van het eiland en Port Mahon (Maó in het Catalaans) in het oostelijke deel.


Villa te koop op de  Balearen
Villa te koop op de  Balearen
Ciutadella was de hoofdstad van Menorca tot 1722, terwijl Port Mahon de huidige hoofdstad is.
 
Es Castell en Sant Lluís, beide gelegen aan de oostkant van het eiland, werden respectievelijk door de Britten en de Fransen gesticht.

Behalve Ciutadella en Maó zijn de toeristische locaties op Menorca onder meer in Cala En Porter (een van de eerste badplaatsen van Menorca), Son Bou (met een 3 km lang zandstrand), Santo Tomás, Arenal d'en Castell, en Cala Galdana aan de zuidkust, in het vissersdorp Fornells aan de noordkust en in Sant Lluís (Playa de Punta Prima) op de zuidoostpunt te vinden.

Onroerend goed op Menorca.

Zoekt u een villa te koop op Menorca met de CW Group, uw partner op de Balearen.

De CW Group is de meest ervaren makelaar op de Balearen. Het bedrijf kan nu al op een lange en succesvolle geschiedenis terugkijken. Het door Christian Wolf opgerichte familiebedrijf begon in Costa del Sol - Marbella, vervolgens Ibiza en Menorca. In samenwerking met zijn partner Antonio Keil heeft het een verbluffend succes geboekt. Ze verkochten meer dan 200 villa's in 8 jaar.

De CW Group biedt u een breed scala aan huizen, appartementen en villa's te koop op Menorca in het historische stadscentrum, op het platteland (met rust en privacy) of langs de fantastische kustlijn (met adembenemend uitzicht op zee).


De beslissing om een villa op Menorca te kopen kan geen onvervulde wens blijven. Met de aankoop van een
villa op Menorca dompelt u zich in een geheel nieuwe manier van leven.

Menorca is inderdaad een verborgen parel. Het biedt een rijke cultuur, prachtige ongerepte landschappen, pure natuur met kilometerslange zandstranden en verborgen baaien, die met sparrenbossen omzoomd zijn. Mahon, de hoofdstad van Menorca, dateert uit de 13e eeuw. Het is een levendige en trendy haven. Menorca is eenvoudig uniek en onmiskenbaar mooi.

Het kopen van een woning op Menorca is de beste beslissing die u kunt maken. Uw tevredenheid is de missie van de CW Group. De meeste van de huizen te koop zijn exclusief en ideaal voor een tweede verblijf op Menorca.

     Huis te koop op de balearen
     Huis te koop op de balearen 

U kunt ook profiteren van het eiland om uw zakelijke carrière een boost te geven. Bij de CW Group kunt u inderdaad lucratieve hotels te koop vinden.

Bij de CW Group (www.cw-ibiza.nl) vindt u een groot aantal huizen, villa's, appartementen en hotels te koop op Menorca. U kunt op elk moment in contact met deze belangrijke makelaar komen en meer informatie over de koop of verkoop van een woning op de Balearen krijgen.

Hoe er naartoe te gaan

Menorca ligt op een uur vliegen van verschillende Spaanse steden zoals Barcelona, Alicante of Valencia en drie kwartier meer van Madrid, Sevilla of Bilbao. Per vliegtuig ligt Menorca ongeveer op 2u15 afstand van Europese steden zoals Parijs, Brussel, Amsterdam of Frankfurt en 2u30 van Londen.

CW Group
Christian Wolf
Carrer de València, 22
07760 Ciutadella de Menorca
Islas Baleares
Spain
Web: http://www.cw-ibiza.nl


AdverterenEen link toevoegen - Een link verbeteren - Disclaimer -  Contacteer ons
Uw favorieten toevoegen -  Link naar Willgoto - Wereldreisgids

Copyright © 2020 WillGoTo. Tous droits réservés.

Bent u op zoek naar een villa te koop op Menorca? De CW Group, een van de meest ervaren makelaars op de Balearen, kan al op een lange en succesvolle geschiedenis terugkijken.